شوق وصال

خدایا ؛ دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین می رسد بلندم کن

شوق وصال

خدایا ؛ دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین می رسد بلندم کن

شوق وصال

در راه شوق وصال دل صبر ایوب می خواهد

آخرین مطالب
  • ۹۷/۰۳/۱۳
    psk
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

4شرط امام خمینی برای مذاکره با امریکا


متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
 روسای محترم قوه مجریه و مجمع تشخیص مصلحت نظام
سلام علیکم
با انتشار اخباری در زمینه سازی ایدئولوژیک بر اساس خاطرات شخصی و دو نفره میان امام خمینی (ره) و آقای هاشمی رفسنجانی در باره مذاکره و رابطه با آمریکا و اندکی پس از آن گفتگوی تلفنی آقای دکتر حسن روحانی با باراک اوباما، رئیس جمهور امریکای جهان‌خوار، بر خود واجب دانستیم در راستای تبیین  اندیشه های امام خمینی(ره) نکاتی را به شما یادآوری کنیم:

1. اساسا ما علاقه‌ و نیازی به رابطه با امریکا نداریم و این امریکایی‌ها هستند که به چنین رابطه‌ای نیازمند و محتاج هستند: «ما روابط با آمریکا می خواهیم چه بکنیم، روابط ما با آمریکا، روابط یک مظلوم با یک ظالم است. روابط یک غارت شده با یک غارتگر است. ما می خواهیم چه کنیم آنها میل دارند، که باما روابط، آنها احتیاج دارندکه با ما روابط داشته باشند، ما چه احتیاجی به آمریکا داریم، آمریکا آن طرف دنیاست، آنها می خواهند که بازار داشته باشند اینجا، آنها باز طمع دارند که نفت ما را بخورند. ما که، اسلام که بنا ندارد که ظلم به دیگری بکند، مظلوم هم نخواهد شد.(1)» 

2. برقراری رابطه با امریکای جهان‌خوار برای هیچ دولتی در جمهوری اسلامی ایران افتخار و شرافت محسوب نمی‌شود و ای بسا مایه ننگ نیز محسوب بشود: «شرافتی نیست رابطه داشتن با امثال آمریکا، دولت آمریکا یک شرافت انسانی مع الاسف الآن ندارد که ما بخواهیم به واسطه آن شرافت انسانی اش با آن رابطه داشته باشیم . دولت آمریکا این است که دارید می بینید که مظلوم را- دارد- در هر جا پیدا می کند پوست می کند، هر جا بتواند می رود و بمب سرشان می ریزد، هر چه بتواند ذخائر ملّت ها را می برد، ما بخواهیم روابط با اینها داشته باشیم؟ بهتر این است که ما با اینها روابط نداشته باشیم ، بهتر این است با آنهائی که می خواهند ما را بچاپند رابطه نداشته باشیم.(2)»

3. این بهانه که به واسطه برخی مصالح و منافع به برقراری رابطه با امریکا بپردازیم هم از نظر حضرت امام(ره) مردود و ناموجه است: «یک دسته ای نصیحت کنند ما را که شما باید صلح بکنید، این مال ضعف است، آن اشخاص ضعیفی که همیشه در دام آمریکا بودند یا امثال اینها از این مسایل می گویند لکن ما تازه خارج شدیم از این دام، دوباره حاضر نیستیم وارد بشویم، ملّت ما حاضر نیست به این که دوباره در این دام وارد بشود.(3)»

4. ما برای مذاکره با امریکا پیش شرط های متعددی داریم و اساس همه این پیش شرط ها بر شکستن هیمنه و توهم ابرقدرتی امریکا و حفظ استقلال و جایگاه رفیع انقلاب اسلامی ایران در اذهان عمومی مستضعفان جهان استوار است: «ما تا آخر ایستاده ایم و با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد، مگر این که آدم بشود و از ظلم کردن دست بردارد و از آن طرف دنیا نیاید در لبنان و نخواهد دستش را به طرف خلیج فارس دراز کند. مادامی که آمریکا این طور است و آفریقای جنوبی آن طور عمل می کند و اسرائیل هست ، ما با آنها نمی توانیم زندگی بکنیم.(4)» و «اگر پیاده شد آقای کارتر از آن عرشی که دارد آمد روی زمین نشین ها تفاهم کرد، ما هم با او تفاهم می کنیم و به استثنای اینکه - باید- آن ظلم هایی که به ما کرده است باید جبران بکند... تفاهم کند با ما، اینطور نباشد که من در کاخ سفید نشستم و شما در کوخ نشستید و کاخ نشین با کوخ نشین باید ارباب و رعیت باشد- این - اگر این کلمه را بردارند و ما را همانطور که هستیم ، بفهمند، ادراک کنند ماها را، ما با آنها چرا رابطه ای نداشته باشیم؟ با دولت آمریکا هم رابطه پیدا می کنیم ، با همه جا و اما اگر وضع اینطور باشد، ما می خواهیم چه کنیم که پیشقدم بشویم برای اینکه نوکری کنیم؟! پیشقدم بشویم برای اینکه هم نوکری کنیم هم همه چیزمان را تقدیم کنیم؟! آنوقت نوکر که می گرفتند یک اجرتی به او می دادند، اینها نوکر می گیرند و همه چیزش را هم می گیرند، ما می‌خواهیم چه کنیم با اینها رابطه داشته باشیم؟ هیچ لازم نیست رابطه داشته باشیم.(5)» 

5. در خردادماه سال 67 نیز پروژه ای با هدف فریب امریکا در وزارت اطلاعات طراحی شد و امام(ره) در خصوص اجرای این طرح چهار شرط اساسی را بیان فرمودند:
الف) باید همیشه در دل همه دست اندرکاران به خصوص شما که مسئولیت این فریب را بر عهده گرفته اید، بغض و کینه امریکا محفوظ باشد.(این مساله مهمی است) چرا که آنها و سایر ابرقدرت ها و قدرت ها به تنها چیزی که فکر می‌کنند نابودی اسلام و قرآن و انقلاب اسلامی است.

ب) توجه کنید که آن‌ها در زمینه های مختلف دارای سابقه می باشند، یک مرتبه کار به جایی نرسد که متوجه شوید به جای این که شما می خواهید آن ها را فریب دهید، آنها شما را فریب داده‌اند.

ج) به صورتی حرکت کنید که در هر لحظه که تصمیم داشتید توان بازگو کردن مساله را صادقانه برای مردم داشته باشید.

د) کسانی را که دنبال این گونه ماموریت ها می فرستید، دارای ظرفیت لازم باشند که خدای نکرده عکس آنچه را که می خواهید، حاصل نگردد.

با توجه به همین چهار شرط لازم است توضیح دهید که آیا نرمش شما، قهرمانانه بوده و یا به سان یک لشکر فریب خورده وشکست خورده به میهن بازگشته اید؟ آیا همین که امریکایی ها مسئولیت برقراری رابطه تلفنی را بر عهده نمی گیرند و آن را تقاضایی عاجزانه از سوی شما می دانند، نشانه ای بر فریب خوردن شما نیست؟

6. نکته پایانی درباره برخی خاطرات و جملات غیر مستند در موضوعات اساسی انقلاب مانند رابطه با آمریکا  آن که امام(ره) در آخرین بخش از وصیت نامه خود می‎فرمایند: « اکنون‌ که‌ من‌ حاضرم‌، بعض‌ نسبت‌های‌ بی‌واقعیت‌ به‌ من‌ داده‌ می‌شود و ممکن‌ است‌ پس‌ از من‌ در حجم‌ آن‌ افزوده‌ شود؛ لهذا عرض‌ می‌کنم‌ آنچه‌ به‌ من‌ نسبت‌ داده‌ شده‌ یا می‌شود مورد تصدیق‌ نیست‌، مگر آنکه‌ صدای‌ من‌ یا خط‌ و امضای‌ من‌ باشد، با تصدیق‌ کارشناسان‌؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.» 
-----------------------------------------------------
پی نوشت:
   1.صحیفه نور، جلد: 6، ص : 57
   2.صحیفه نور، جلد: 11، ص : 35
  3.صحیفه نور، جلد: 20، ص : 90
  4.صحیفه نور، جلد: 19، ص : 74
  5.صحیفه نور، جلد: 11، ص : 36

  • امیرحسین قاسمی

نظرات  (۵)

واقعا مطلب زیبایی بود
موفق باشی
به نظر من ارتباط با آمریکا باید همراه با شرط باشه. در طول تاریخ ما ایرانیها ارتباطات زیادی با غرب پیدا کردیم که تو هیچ کدوم منفعت کسب نکردیم.ارتیاط با آمریکا اصولا درست نیست ولی اگه به وضع معیشتی مردم نگاه کنیم ، متوجه میشیم که افراد خیلی دوست دارند با آمریکا ارتباط داشته باشند ولی از طرفی دلشون نمی خواد با کشوری که بچه های مظلوم فلسطین رو شهید می کنه ارتباط ایجاد کنند. شاید الان بعضی از ما با افراط و نظرات کورکورانه بگیم اصلا ارتباط با آمریکا درست نیست اما اینو نباید از یاد ببریم که ما الان بیشترمون جامون گرمه ولی بعضیا هستند که دلشون می خواد مثل ما زندگی کنند پس اگه می خواید دراینباره نظر بدید لطفا طوری نظر بدید که همه فکر کنند شما 70 میلیون نفر ایرانید...
__________________________________________________________________
سلام:
امام خمینی (ره)می فرمایند:که آمریکا قصد دوستی با ایران را ندارد.
و ما هم اگر می خواهم آسیبی به مملکت نرسد باید پشتیبان ولایت فقیه باشیم.
و بنده نگفتم ارتباط با آمریکا بد است.
البته آنقدر که آمریکا به ارتباط با ما نیاز دارد ما نصف آن را هم نیاز نداریم.
و طبق نظر رهبری که فرمودند خوش بین نیستند من هم اعتمادی به این به این جماعت خیانت کار ندارم.
و اکنون ما یادمان نرفته لانه جاسوسی آمریکا را بعد از انقلاب،حمله طبس، هشت سال دفاع مقدس و نقش آمریکا را ،قطعنامه 598 که سه روز پس از قطعنامه زدن زیرش و دوباره به خاک ما حمله کردند،تحریم های مکرر از اول انقلاب،دخالت در آشوب فتنه سالهای 78 و88 ، و ترور دانشمندان و.....

  • قلم به دست
  • شبهه تحریف قرآن رو پاسخشو بلدی ؟؟؟
    بیا بخون ...
  • دخـــتـــراטּ بـــصـــیـــرتـــ
  • mesl in ke shoma az salam dadan kheily khoshetoon miyad
    ___________________________________
    سلام دقیقاً
    البته نباید یادتون بره که جواب سلام واجبه
    سلام شما درباره ی این چیز ها صحبت نکنید.زیرا این مذاکرات و همه ی کشور ها به توافق رسیدند.
    از وقتی ایران تحریم شد بسیاری از دارو ها کم شد.بعضی از ماشین ها دیگر تولید نمیشود چون قطعات آن تحریم است.هوای شهر ها ببینید چه قدر کثیف شده است زیرا بنزینی که مصرف میشود خوب نیست.
    ___________________________
    سلام آقا مهدی :
    شما اول برو جواب نظر آقای حسنی رو بخون ، بعد بیا این جا نظر بده
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">